2024-12-27 228 浏览
天气转凉,好啱同朋友去食烤鱼,顺便打边炉~今日收工就同咗两个朋友一齐去《我要烤鱼》,真心推介🤤❣️❣️首先,店员服务态度好好,一入到去就主动介绍唔同嘅汤底同埋两款唔同嘅鱼,而且好有礼貌😍真系未食已经加晒分!我哋嗌咗BB辣嘅麻辣烤鱼!味道刚刚好!好香嘅麻辣味,过瘾之余又唔会太辣!非常惹味!鲈鱼好大条,食落啖啖肉,唔算多骨👍🏻配料本身已经有莲藕片,土豆片,娃娃菜,莴笋片,日本黑魔芋同大豆芽~四川冰粉同红糖糍粑都好高质!冰粉只系$16真系劲抵食,最后仲嗌多咗一碗😍糍粑外脆内软,唔会太甜~配料方面,我哋仲加咗封门柳,墨鱼滑,莴笋片,金菇,四川宽粉,全部都好精致新鲜👍🏻总括而言,系一间好高质,服务态度都好好嘅烤鱼店🥰

总括而言,系一间好高质,服务态度都好好嘅烤鱼店🥰