2019-09-16
长洲🇭🇰趁依家冇乜游客可以去行下食下野🍢 虽然好晒但相比平时真系少人好多 多左香港人少左内地旅客😊 买野食既舖头多左好多 但买饰物既小店就少左...... 行小巷经过一间咖啡店外貌好吸引 临走前都系要走去买返杯咖啡饮☕️ 店舖颜色好舒服 色系有啲怀旧既感觉 系我钟意既小店类型😍 墙身有一堆冰滴咖啡既器皿做装饰 好特别好新奇👍🏻👍🏻🥥椰皇冰滴咖啡 COCONUT ICE DRIPPED COFFEE HKD 50• 选用新鲜椰皇• 配上果香、酒香味浅炒咖啡豆• 椰香味突岀冇谂过原来佢系会将原个椰皇一齐上🥥 开头仲惊会中伏 但意想不到 原来椰皇同咖啡个味系可以咁夹 冰滴咖啡系冇奶既 饮完感觉尼杯椰皇咖啡又解渴又消暑👍🏻 性价比 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️📍啡寮 Valor Cheung Chau- 长洲新兴街4号地下
• 选用新鲜椰皇
• 配上果香、酒香味浅炒咖啡豆
• 椰香味突岀
性价比 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️