2024-11-16 216 浏览
执下手机相先记起,中秋节放早食过呢间春田冰室,记得𠮶日条街冇乜餐厅开门,沿路一路行到见春田冰室有开,行过咁多次都冇试过就入嚟试下佢啦。店内得几枱客,伙记仲多个客,企埋一边倾计,完全冇人理我哋,唯有自己揾位坐低。坐低发觉水系自助区斟,落单系自己扫code,ok啦冰室唔收服务费。⭐吉列猪扒米线叫咗个吉列猪扒米线,块猪扒炸得几香口,但个米线汤底真系淡如水…⭐猪扒煎蛋葱油捞面朋友叫咗个葱油捞面,自己拣咗要多葱油,嚟到有嫌人哋太油,真系唔知佢想点…Anyways,朋友话个公仔面系好食嘅,猪扒都好正常。⭐炸脆脆鱼柳杂果沙律最后仲要咗个炸鱼沙律,块鱼啱啱炸出嚟,热辣辣大大块,沙律有罐头杂果、薯仔、苹果等,都几好。⭐冻柠茶 & 冻柠蜜 & 热柠茶饮品正常啦。全餐同伙记零交流冇讲过一句嘢,埋单都系指下张单叫你畀钱😂

⭐吉列猪扒米线

⭐猪扒煎蛋葱油捞面

⭐炸脆脆鱼柳杂果沙律

⭐冻柠茶 & 冻柠蜜 & 热柠茶
饮品正常啦。

全餐同伙记零交流冇讲过一句嘢,埋单都系指下张单叫你畀钱😂
2024-09-17