今日收工之后约咗朋友去咗铜锣湾一间叫为食仔嘅火锅店,入到去服务员已经好热情咁招呼我哋!入到铺头入边装修好靓亦都好有中国嘅特色。麻辣卜卜蚬煲当店员放低左汤底之后煮左一阵佢就开火,汤底都好浓同埋好入味!麻辣汤底系我同朋友觉得最正嘅!卜卜蚬都好新鲜,值得一赞顶级安格斯牛颈脊呢个牛肉我觉得好新鲜咁样摆亦都好特别!食落好有油脂感,味道好丰富,是特别靓牛肉手包饺子正呀呢个!佢一拎埋你𠮶浸饺子味根本上系掩盖唔到,我已经唔想放落去汤度就自己即刻食咗一旧!平时食果D就食得多啦,今次呢个佢鱼肉好新鲜好好味好味嫁。总括来讲我觉得呢间火锅店,我一定会再去食,因为汤底好特别,下次我再试埋其他汤底!因为真系好吸引同埋环境坐得好舒服,服务员亦都好好好礼貌!配料仲劲多添!可以捞到唔同嘅味道,特别系个蚬煲真系超级好食呀
入到铺头入边装修好靓亦都好有中国嘅特色。

麻辣卜卜蚬煲

卜卜蚬都好新鲜,值得一赞
顶级安格斯牛颈脊

手包饺子

平时食果D就食得多啦,今次呢个佢鱼肉好新鲜好好味好味嫁。