2019-07-25 895 浏览
上个星期去完youni食晚餐之后念念不忘,今日试埋佢地嘅减磅全日餐,餐单超级丰富,食到饱饱都系1400卡,正!.欣赏佢哋健康同美味并重,有试过其他减重饭盒都系冇乜味,而呢度就会运用唔同嘅天然调味料,例如大蒜、香草、香辛料,又用风味浓郁嘅食材,例如芝麻、牛油果、烟三文鱼,所以做到少油低钠又好味,同我嘅煮食概念好似!.全日一共有三餐正餐同两款小食,🥯早餐食烟三文鱼鸡蛋贝果同水果杯,因为我平时食饱都唔钟意搽嘢,所以忌廉芝士都悭返,又少咗100卡啦🍗午餐想食鸡先,烤春鸡同薯仔都好香好够味,鸡肉叮完仲系juicy嘅,好食过好多餐厅嘅烤鸡!🤣🐠晚餐再食黑豆鱼柳配扁豆饭,鱼柳好话,扁豆饭都系有少少干,叮热之前加少少水应该会好啲!小食有柠檬蛋糕同燕麦曲奇,减肥都可以食呢啲,觉得好开心🥰.全日餐一日都系$280,买多啲仲有得平!平时喺中环食个沙律都要百几蚊,依家包晒三餐小食$300都唔使,而且仲有送货服务,想瘦身又唔得闲自己煮嘅朋友就啱哂啦😍

全日一共有三餐正餐同两款小食,
小食有柠檬蛋糕同燕麦曲奇,减肥都可以食呢啲,觉得好开心🥰