2014-07-06 3879 浏览
等左五分钟就入得去喇,环境都唔错,坐落都几舒服,今次要依个The Full English,粗,佢有得拣要咩蛋,我就比较钟意依依个煎蛋既,依个煎蛋既卖相都唔错,因为佢熟既程度同我想像中差唔多,蛋黄仲有少少流心,可以用来点多士,真系非常之正!多士又烘得唔错,唔会太㶶岩岩适中,又有岩岩好够份量既牛油,点埋少少蛋汁,味道都唔错。仲有两条英式肠、焗蕃茄,同埋少少蘑菇当然不会令我失望,仲有我钟意既烟肉,果然系有水准!之后就有依个Egg Norwegian with smoked salmon($81),就拣左依个SALAD同埋焗豆,好岩自己口味呀依两个都,因为食左咁多野都想食番D菜,依个沙律新鲜爽口减哂之前既油腻感,一路食都非常开心,至于充满蛋汁既Egg Norwegian真系非常地好,除左又滑又香既蛋之外,佢个蛋黄奶油酱都系非常好味!加埋烟三文鱼,非常好。