餐厅: 大快活
资讯:

2008-05-18 38 浏览
星期日 (3/4), 去「迪欣湖」之前, 其实先同老公去咗「大快活」食个下午茶做早餐+午餐,我叫咗个猪扒包配烧蜜汁鸡翼套餐, 跟一杯冻低糖绿茶 (好似 $24),个猪扒包虽然同澳门正宗既好大差别, 但都出奇哋几好味呀!个包外皮少少脆, 啲沙律酱老公都话好味, 只系差在块猪扒细件咗少少, 不过都好味架!而老公就食咗个烧味四宝饭, 跟可乐 (冇问几钱, 应该系 $26 左右),卖相都几得, 老公比咗一片红肠我食, 但原来系冻冰冰既... 老实讲, 都系觉得「大家乐」啲嘢好食啲, 感觉上服务亦好啲.不过近年「大快活」好多分店都从新装修, 如果讲座位, 又真系大快活好坐啲㖞~

个猪扒包虽然同澳门正宗既好大差别, 但都出奇哋几好味呀!

• 猪扒包