2023-12-02 112 浏览
睇戏前想食少少野,食得太饱惊瞓著;见comment这里的卷物出色好食,嚟食d野当early dinner就够哂;甫坐低就嘟code order,写明即整,都等咗一阵。几钟意这餐店,杯、碗、碟都好靓,摆低成壶茶,好方便,赞!柚又虾你沙律 几欣赏老板将 menu玩食字,创意搞笑之余,又明白系食什么东东☺️这柚子虾沙律,好好好多料:有甜虾、蟹子、沙律菜、海草、车厘茄、牛油果、苹果、柚子、柚子汁;而且份量巨大,够二至三人share。沙律菜够新鲜,食到索索声😂😂整个沙律酱汁调得好味,酸酸甜甜外,又带点麻香👍🏻混合所有食材好夹。金龙卷各自拣咗心仪卷,我钟情三文鱼,见到呢张相嘅金龙卷唔错。一上枱就哗,它围咗个圈,好似盛放紧,好靓😍细心地切得细细件,易入口;面头铺了三文鱼,入面有炸虾、芝士,卖相不俗之余,有鱼有虾,好丰富呀。蜘蛛友人见「蜘蛛」这名很得意,相片吸引,原来是炸软壳蟹大卷。软壳蟹一整只铺系入面,加上有青瓜、牛油果、蟹柳,令到这卷物好fresh,唔好睇少它,食落好饱肚,两人share就啱啱好😊整体食物质素好好,环境一流,店员有礼,很舒服呢~

柚又虾你沙律

金龙卷