2024-08-09 53 浏览
朋友想食异国菜,就揾左呢间印度菜餐厅🍴环境好靓,成个感觉都好舒服,好有氛围感🩷,服务都好好👍🏻Corn Chips & Kachumber鲜制的粟米片配葱蕃茄酱&甜洋葱酱粟米脆片够哂香口,葱蕃茄酱系清新既代表,甜洋葱就系香甜可口既代表,都好开胃🤤,甜洋葱好有惊喜,爱甜人士表达好中意😂Khakra, Chundo印度菜成日都会见到既脆饼,呢块仲更加有浓浓时印度香料风味,惹味好食TUNA BHEL腌制金枪鱼同好多唔同既配菜一齐,口感好丰富,仲有红石榴既果香都令成个鲜香味浓郁Pav Bhaji (Veg)印度咖哩永远都唔会令人失望,味道好够浓稠,啖啖juicy,就咁食都食到咖喱嘅香同蔬菜嘅鲜甜咁,再搽上黄油香香加热辣辣又松软既面包一齐食👍🏻(Mi) Koli-Wada一咬入口,好脆身,虾身肉质好饱满,满满既香口同惹味,味道好出色🫶EAST INDIAN CHICKEN KHUDDI ARROZ FUGATH鸡肉嫩滑到惊讶🙀,嫩到唔洗点用牙力就可以撕开,酱汁都好有风味,平时对印度米唔算太中意,但估唔到呢餐令我改观,香气十足,软硬适中EAST INDIAN FISH KUJIT用香蕉叶包裹鱼肉,

朋友想食异国菜,就揾左呢间印度菜

Corn Chips & Kachumber
鲜制的粟米片配葱蕃茄酱&甜洋葱酱

Khakra, Chundo

TUNA BHEL

Pav Bhaji (Veg)

(Mi) Koli-Wada

EAST INDIAN FISH KUJIT
用香蕉叶包裹鱼肉,配上印度松饼,鱼肉好鲜嫩无比,香料都系好有韵味,松饼口感软糯

SHRIKHAND, BERRY TWIST
甜品YOGHURT, MIXED BERRIES, STRAWBERRY收尾😚,满足

GINGERY
伏特加、自制姜汁啤酒、茉莉花糖浆、青柠、迷迭香
饮落好清爽,好岩夏日炎炎饮返啖🤣

NINE ONE NEGRONT
兰姆酒,苦艾酒,金巴利酒,黑巧克力🍫,椰子🥥
咬啖黑朱古力配椰丝,再饮酒🍸,味道好有层次