餐厅: Day One Cafe (駱駝漆大廈第三座)
资讯:

2024-10-04 297 浏览
以前喺观塘返工,有时都会去Day One呢间骆驼漆黑白型格Cafe食lunch,自从转咗工只有weekend会过嚟,发现原来佢哋有weekend Menu,无论主流西餐同生酮健康餐都有好多选择。星期日约咗friend去观塘party Room玩,就买个外卖上去一齐食,佢哋外卖包装都好企理,放咗两三个字都冇影响食物质素👍🏻传统卡邦尼扁意粉 $92 采用粗粒烟肉油脂十足好咸香,每一条意粉都挂上浓香蛋黄汁,面头仲有芝士碎同香草,邪恶经典之选劲好食松叶蟹肉明太子炒椰菜花饭 $118面头劲多蟹肉,好滑好鲜甜,好多椰菜花饭同菇丝、洋葱粒一齐炒,完全唔觉得有草青味,再加上香滑忌廉汁令佢质地唔削,都有几分似饭粒烟三文鱼牛油果酱芝士卷 $68西餐版花之恋,烟三文鱼软滑咸香,包住清清地嘅牛油果同水牛芝士波波,配搭健康又好食

传统卡邦尼扁意粉 $92

松叶蟹肉明太子炒椰菜花饭 $118