2019-05-06 2638 浏览
今日去左新世纪行街, 之前听过胜利道个边开左间扒房, 就去试下啦。门口有啲黄色灯, 都几型, 呢条街唔多人, 再加细细间铺, 好有外国feel。两个人一人叫左一个set, 除左呢5款, 今日仲有个daily special 系和牛。 我地叫左一个和牛 同一个usda prime。 叫完就上左薯条, 薯条是任食的,啲staff 见你只碟冇晒就会好主动问你加唔加。 薯条系幼身个啲, 都好脆, 好新鲜。加48蚊跟餐有沙律同汤,个汤系杂菜汤, 几好味, 好多菜, 啲菜唔会溶晒咁, 几好味。个沙律有啲藜麦, 好健康, 令到口感唔会净系得菜咁乏味。主角牛扒, 和牛好juicy, 啲staff 仲会recommend 你几多成熟好味,个牛好juicy, 外面超香口, 好重牛味, 好正Prime 就冇和牛咁油, 都好浓牛肉味, 外脆内juicy, 一流。个饮品我地叫左个virgin mojito 同 cold pressed apple earl grey tea , virgin mojito 都几平, 48 only。 当happy hour 都抵,cold pressed apple earl

我地叫左一个和牛 同一个usda prime。

个沙律有啲藜麦, 好健康, 令到口感唔会净系得菜咁乏味。

个饮品我地叫左个virgin mojito 同 cold pressed apple earl grey tea , virgin mojito 都几平, 48 only。 当happy hour 都抵,cold pressed apple earl grey tea 系bless 既出品, 之前都系金钟饮过, 都几好味。