2018-08-02 257 浏览
九龙城小舖, 睇住佢由旧年唔起眼, 唔知卖乜, 到而家成间好清晰, 好光鲜, 食物质素更加有大进步!今次系帮衬佢呢期新加既西式甜品, 见佢新餐牌有士多啤梨雪糕厚多士、慕士、焦糖炖蛋、班戟、河粉... 今次拣咗士多啤梨雪糕厚多士. 店员表示要等20分钟, 都OK既. 同朋友倾吓计, 打下机先朋友叫咗个焦糖炖蛋. 上枱好快, OK㖞! 好香, 好有蛋既香味, 唔杰唔希唔太浓, 成件事岩岩好! 到我个士多啤梨雪糕厚, 面个雪糕好食! 成3块厚面包, 士多啤梨亦好多好够料! 面包蜜糖味好香! 成件事等吓都抵既! 如果推介, 我觉得焦糖炖蛋系GOOD! 另外店员亦有礼貎既! 下次会再黎试其他!
士多啤梨雪糕厚多士
焦糖炖蛋