2024-09-03 2016 浏览
DUCK EGG HUEVOS ROTOS CON JAMÓN 薯仔伴流心鸭蛋配黑毛猪火腿**哇!呢个流心鸭蛋摆喺热薯仔上面,真系一见就想食!当我用刀切开鸭蛋,金黄色的蛋黄即刻流出,混合埋薯仔,口感丰富到爆!再加上黑毛猪火腿的咸香味,完美中和咗蛋的浓郁,真系好味到飞起!BUFFALO BURRATA CHEESE 新鲜水牛布拉塔芝士配番茄和芝麻菜沙拉呢个沙拉超新鲜,搭配甜甜的番茄同清新的芝麻菜,味道真系好清爽!布拉塔芝士的奶香浓厚,配埋番茄的酸甜,简直系完美平衡。加上一啖香醋,整道沙拉更加出味,夏天食正好!CRAB YOLK SPANISH RICE 蟹膏酿西班牙饭**呢个蟹膏酿西班牙饭份量啱啱好,饭粒吸收咗蟹膏的鲜味,味道浓郁到不得了!蟹膏的香味加上西班牙米的Q弹口感,令我每一口都感受到海鲜的鲜味,真系好正!Long Island Ice Tea Fruit PunchLong Island Ice Tea 酒精味超重,适合钟意浓烈口感嘅朋友;而 Fruit Punch 就清新可口,啱啱好搭配轻食。呢两款饮品搭配呢顿餐,整个用餐体验更加多元化,真系好开心!BURNT BASQUE C
薯仔伴流心鸭蛋配黑毛猪火腿**

Long Island Ice Tea
Fruit Punch

BURNT BASQUE CHEESECAKE
巴斯克焦香芝士蛋糕

巴斯克焦香芝士蛋糕真系完美收尾!外层微焦,带来独特香气,内部芝士滑顺,甜度啱啱好。每一口都感受到浓郁奶香,简直系人间美味。