2023-05-24
深水埗。拉面🍪#milktea深水埗 #milktea长沙湾 #milktea拉面 #milktea日本菜 今日去咗深水埗嘅隐蔽小店 其实一d 都唔近地铁站 小店净系有12个位 个人觉得个服务员好nice 虽然系食饭时间去 但系唔需要等好位🤩😗佢系以吧台个形式《套餐》博多元祖豚肉拉面 T: $104+溏心蛋 $10汤底好浓 个叉烧好薄 但系好软滑 仲系半肥半瘦 个面就好挂汤 好有咬感🤤😋好推介💫樱花虾海老味噌拉面 T: $113+ 溏心蛋 $10个汤底有少少虾味🦐 个面同叉烧一样都好正 个叉烧好薄 但系好软滑 个面就好挂汤 好有咬感(同其他地方个d 好唔一样) 推介推介💫套餐嘅配菜叫咗鸡胸沙律同埋饺子个鸡胸沙律个鸡胸好嫩滑 好惊喜个饺子煎得好靓同好脆 个馅好有肉味 好juicy🤤✨最最最惊喜系佢哋个溏心蛋 佢个流心真系好正 (超建议大家可以加溏心蛋) 🤩🥰跟餐个个茶都几大支🤍📍一喜食堂深水埗顺宁道25A号荟悦地下6号舖#香港美食 #深水埗 #深水埗美食 #食尽深水埗系列 #长沙湾 #长沙湾美食 #食尽长沙湾系列 #拉面
佢系以吧台个形式
《套餐》