2024-09-03 214 浏览
食過好多次呢間Cafe 每一次都唔會失望 簡直佢係新蒲崗嘅寶物!佢嘅窩夫真係超級出色~今次我就食咗鹹同甜嘅窩夫 兩款都各有特色!當然一定要食嘅就係佢嘅慢煮手撕豬腩肉,本身佢嘅豬腩肉調味已經出色,再加上佢整得好正嘅窩夫,係意想不到咁夾,會忍唔住一啖又一啖咁食!另外我仲叫咗佢嘅意大利烘蛋,蛋漿超級香,食落口感好滑!而且裏面仲有唔少嘅蝦,食落去非常滋味!除咗食咗鹹窩夫之外,今次我最尾仲encore埋佢嘅甜窩夫!自家製檸檬醬配伯爵茶吉士係一個幾特別嘅配搭,檸檬酸酸甜甜咁勁開胃,而且伯爵茶嘅吉士又好香嘅茶味!總括而言,呢間嘅窩夫質素超級高,如果鍾意食窩夫嘅話我好推介佢嗰個手撕豬腩肉,超出色!