2016-10-20 210 浏览
好啦 系New York 唔系 Hollywood嘛我知呀 但系坚系有啲电影feel嘛先讲食啦!最紧要都系食 话晒餐厅😚😚🍽: 肉眼牛扒我同行话希望食3成😂 但系店waitress推介5成 所以都系乖乖咁听左好juicy😍😍😍 旧肉好似识「濑尿」咁 (如果你有睇星爷嘅食神) 唔错 肉嘅肥瘦分布就正正常常啦 始终系肉眼😝 有少少唔喜欢会系啲肉有根 点都要提一提 个个薯条嘅茄汁系自家制架🤗🤗 我就钟意 冇咁甜 但好香蕃茄味😋好味指数: ❤️❤️❤️❤️❤️🍽: Rose Tea睇好多人饮𠮶个好似金鱼缸嘅茶 但蓝色👶🏽👶🏽 唔想试 所以叫左个Rose Tea 好好味😛😛😛❤️❤️❤️ 甜度刚好 有茶嘅苦涩味 而且好靓🤗(睇相啦)好味指数: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️因为系食lunch set 所以会有汤同沙律架个汤我系薯仔汤黎嘅 好浓好香 我好钟意仲有其他:
好啦 系New York 唔系 Hollywood嘛

我知呀 但系坚系有啲电影feel嘛