2021-07-25
之前喺电视见过介绍呢间餐厅嘅卷物,丰富得来好有创意,今晚即刻同另一半黎试吓先🧞♂️卷物既款式有好多,每个名都好新奇有趣,火山、相扑力士、午夜牛郎、忘不了你,每个菜色名都好有创意🧚♂️我哋叫咗两款,一款系火山,另一款系蜘蛛🧛♂️份量都几多,火山卖相好吸引。材料原来包括青瓜、牛油果、蟹柳、带子,面头仲加咗唔少蟹籽🧚♂️入口味道十分丰富,甜酸为主,再加少少辣混合个酱汁,好有层次好惹味!蜘蛛原来系炸软壳蟹配蟹柳,而卷物大部份都有牛油果,健康又饱肚。不过个人喜欢火山多啲,有酱汁浓味啲🧛♂️柚想虾你 柚子沙律好甜,仲有好多蔬果。原来仲有三只甜虾,虽然细只啲但系肉质细绵,味道比起牡丹虾更加鲜甜🧞♂️除咗卷物,我哋仲叫咗两款串烧试下网烧牛舌好厚身,食落有口感得多,肉质比较爽口。我都系第一次食落樱花虾嘅原条茄子烧,樱花虾满布成条茄子,好足料!比起平时用肉碎,呢个冇咁腻,清爽好多🧚♂️饱肚得来又健康又好食,难怪咁多人排队食呢间🧛♂️
我哋叫咗两款,一款系火山,另一款系蜘蛛🧛♂️
柚想虾你
除咗卷物,我哋仲叫咗两款串烧试下
网烧牛舌好厚身,食落有口感得多,肉质比较爽口。
饱肚得来又健康又好食,难怪咁多人排队食呢间🧛♂️