🐱其实我同男朋友都系铲屎官🐈🐈😛 之前只系去过猫舍睇猫猫,猫猫cafe就其实系冇去过。上次见到朋友去呢间Cafe提过下想去猫猫cafe,男朋友就即刻book咗😍🥰 做得好👍🐱餐厅环境好靓,设施同装修都系好猫猫friendly🐱 我都想喺度做猫🐱🐱🐱而且职员对猫猫都好有爱心,认得晒佢哋嘅名,入去餐厅需要着鞋套,同埋清洁双手👍👍🍽软壳蟹千岛薄饼🍕😋软壳蟹好大只,仲要系有蟹肉嘅,裹上薄薄嘅一尘粉,再炸过之后呈现金黄色,卖相好吸引。薄饼系厚批,上面铺满晒拉丝嘅芝士、仲有蟹籽🐈 加上千岛酱。为咗想快啲玩猫猫,所以食得好快🤣🤣 🍽墨鱼汁软壳蟹意大利饭冇错,又系软壳蟹!因为真系好钟意食软壳蟹😍 呢个墨汁好高质,首先个汁好浓郁,又够咸香,意大利饭都唔会过硬,好挂汁。每一啖都充满住墨汁味,加上有洋葱粒,口感更丰富,又食得出洋葱嘅鲜甜味。最后,软壳蟹都唔会失望。🍹 香橙蜂蜜梳打香橙蜂蜜甜度啱啱好,加上仲有爆珠,突然之间觉得抵饮咗😋😋 原本想饮冻朱古力嘅,不过唔想猫猫误食,所以就转左饮梳打🫣 🐈我同男朋友用最快嘅速度食完啲嘢就玩猫猫啦🤭🤭 系咁chur 佢食快啲🤭🤭猫猫品种都算多,我见有布偶猫、暹罗猫、家猫

🍽软壳蟹千岛薄饼🍕

🍽墨鱼汁软壳蟹意大利饭
蟹都唔会失望。

🍹 香橙蜂蜜梳打

猫猫品种都算多,我见有布偶猫、暹罗猫、家猫(港短🤣)、豹猫、三花猫、金影、蓝金影、美短、黑猫等等。我觉得最痴人𠮶只就系叫椰菜花嘅布偶猫😍😍😍 俾人抱架😍

🐱玩完Cafe嘅猫猫,就要返去服侍自己嘅主子啦🐈🐈💓💓 钟意猫、或者想养猫、都好值得去猫猫Cafe接触下唔同品种嘅猫猫🐱🐱 走嘅时候门口仲有除毛碌碌棍👍👍 细心位加分!