2021-08-11 393 浏览
系附近返工, 一直都听同事讲话天园饺子好好食,今日终于lunch time去食到~佢地有饺子套餐,有得加钱跟小食;同埋佢地既饺子馅料都十分有特色,佢地仲有汤饺、煎饺同炸饺选择~我地叫左个饺子套餐,跟左药膳醉鸡翼~另外仲有煎饺同炸饺~🥟蕃茄蛋素饺拼韭黄冬菇猪肉饺呢度嘅饺子好似云吞咁嘅形状,皮都比较薄同滑~蕃茄蛋食得多,但做饺子饀料真系第1次见~我自己好钟意食🥰韭黄冬菇猪肉饺好足料,韭黄味好香☺️饺子嘅汤底正常发挥😆🥟黑椒洋葱芝士牛肉煎饺去咗汤饺,当然要试埋煎饺,呢个煎饺好似将汉堡包嘅汉堡馅料放左入饺子皮,煎好后香香脆脆,咬落好多汁😋不过芝士味就唔系好食得出🥲🥟炸白胡椒杂菌猪肉饺呢个饺子好香白胡椒味,少少辣好香口~好友胡椒猪肚汤嘅感觉,我十分钟意呢个饺子😋😋🐔药膳醉鸡翼另外跟餐嘅小食系药膳醉鸡翼,鸡翼入晒味,鸡皮爽口弹牙,好食!😋总括而言,餐厅性价比高!推荐!
我地叫左个饺子套餐,跟左药膳醉鸡翼~另外仲有煎饺同炸饺~

🥟蕃茄蛋素饺拼韭黄冬菇猪肉饺
🥟黑椒洋葱芝士牛肉煎饺
🥟炸白胡椒杂菌猪肉饺
🐔药膳醉鸡翼

总括而言,餐厅性价比高!推荐!

午餐
  • 炸白胡椒杂菌猪肉饺