2023-09-22
迷你天丼 & 稻庭乌冬迷你天丼上摆满咗多种美味嘅食材,包括天妇罗菇菌、海老、甜美嘅南瓜、海苔、清脆嘅荚豌豆同温泉蛋。每一口都充满丰富嘅口感同香脆鲜美味道。稻庭乌冬面条富有弹性,口感绵密。汤头清爽,带有海鲜嘅香味,令人胃口大开。乌冬上嘅配料亦相当丰富,以精致木盒喺你面前按你喜好添加,当中有鲣鱼花、葱花、海藻、天妇罗碎同温泉蛋,非常有仪式感。车海老帆立贝天丼车海老天妇罗保留鲜甜,而帆立贝天妇罗啖啖肉,口感新鲜弹牙令人感觉幸福。加上酥脆嘅小柱鱿鱼天妇罗饼,满满海洋风味嘅海苔,爽口嘅荚豌豆同柔滑质感嘅温泉蛋点缀,令天丼嘅层次感更加丰富。黑豆物茶餐厅提供黑豆物茶,茶嘅颜色漆黑如墨,带有浓郁嘅香气。口感非常滑顺,有著淡淡嘅甜味同浓郁嘅豆香,俾到人一种舒适嘅感觉。餐厅的服务亦相当周到,让人感到宾至如归。
迷你天丼 & 稻庭乌冬
车海老帆立贝天丼
黑豆物茶
餐厅的服务亦相当周到,让人感到宾至如归。