因为系Walkin入餐厅,所以安排咗Bar 枱位置~永远都系full booking🤤有Bar枱位就入去啦,都系想快快食完~真系好surprise,呢个芝士味劲浓嘅Mac & Cheese 真系超级好味!配Macaroni~ 每一口都充满又Creamy又浓浓嘅芝士~睇图2 就知道有几咁creamy!! 钟意食芝士嘅朋友仔一定要叫呢款Macaroni~ ✨✨🧀另外仲叫咗Rlgatonl Affredo Penne,个白汁劲creamy劲正~✨🥢一入座时侍应问需唔需要点有气嘅嘅矿泉水,我哋话可以嘅,我话想要饮暖水时,店员会送上一整壶(茶壶)暖水比我,可以成餐晚饭都饮到暖水,服务很贴心!✨🌟整体黎讲~享受到酒店级嘅餐厅食物,真系CP值劲高!(///▽///)下次一定会再去!✨
因为系Walkin入餐厅,所以安排咗Bar 枱位置~

整体黎讲~享受到酒店级嘅餐厅食物,真系CP值劲高!

(///▽///)下次一定会再去!✨
Mac  &  Cheese