2023-02-20 160 浏览
今次嚟到炎羽鸟日式居酒屋食饭,呢度主要提供各种新鲜刺身同埋串烧,啲料好新鲜,可以讲系好好食❤️❤️❤️先嚟试下三文鱼腩刺身、油甘鱼刺身、甜虾刺身 食落去好鲜美,肉质松软滑嫩,味道好正,啲脂肪渗出嚟,加上啲鱼肉嘅鲜味,真系绝妙无比。盐烧鸡翼嘅口感酥脆,盐味啱啱好,食落去好滋味。再嚟试下啲多春鱼串烧,烧得岩岩好,食落去好多鱼春,好香口,令人感到好满足。😆😆😆和牛炒饭都十分出色,和牛嘅肉质鲜嫩多汁,米饭嘅口感柔软,色香味俱佳。荔枝豚肉卷系我最钟意嘅菜式,豚肉配上啲荔枝嘅甜味系完美结合。😋😋😋巨峰提子特饮口感清新,有微微嘅果香,好好味。总括而言,炎羽鸟系一间值得一试嘅餐厅,佢哋嘅食物令人回味无穷,而且服务态度友善。🤩🤩🤩

巨峰提子特饮口感清新,有微微嘅果香,好好味。