尚盛潮州海鮮飯店

Sheung Shing Chiu Chow Seafood Restaurant
2024-09-14 3658 浏览
今晚原定同家人来吃晚饭做节,一早订好7:30pm 嘅9人枱。 之前有朋友来买外卖,已经听闻有准备堂食客人投诉订咗位但比唔到枱。 原以为过咗几星期,食店应该运作妥善,我们已经预早10分钟先来拿位,以便同行老人家可以准时入座不用久等。 谁知一入来,前枱同事在发梦一样,问咗多次,只懂叫我们等吓,话下张大枱就是了,眼见其他后到的客人也被安排到坐大枱,但仍未叫到我哋。 去到7:45pm,有其他店员出来居然话张枱比咗其他客,又叫我哋继续等。 什么? 比咗其他客,咁订枱有什么意思?! 又不是不用付钱,一于去附近其他食店消费 😡。 今时今日这样服务态度,点得㗎 :(