2015-10-09 348 浏览
难得早放便同同事去食公司附近的韩式小店。不用等位,一入到店同事话有韩式小店的风味,我不太清楚因为我马上就睇餐牌 身边每台都会食的奶奶鸡一定要试下,加芝士就要加40蚊,但难得食一次就试下了。成台食物 最先到系饮品好得意又好玩,我要了柚子味, 阵阵柚子茶的咁,好饮,咁大杯一人量。奶奶鸡加芝士, 芝士很香, 汁又浓味,内有薯粉底,但因为加了芝士辣味没了, 爱辣的朋友建议不要加芝士,浪费了 鳗鱼真是诚意之作, 本来因为有烧过又有salt同 pepper,好好味 不用加辣酱同炮菜也很够味最后的蚬肉好有特别也很抵食好多只蚬,但酒味好重,有点苦,其在有点失望。 Overall, 都几好食,偏重口味所以要饮大大杯饮品。
餐牌
成台食物

最先到系饮品
鳗鱼

Overall, 都几好食,偏重口味所以要饮大大杯饮品。
2015-10-08
  • 烧原条鳗鱼