2024-10-20
太和街坊有福,食物份量味道可观,但我就不再回头帮衬了。食物:啲扒餐又抵又好味,汁足肉质可以,汤也中上。有汤有side dish 有drink 有餐包,想点呀太和渣。服务:劣利申第一次黎,就见个老板闹客,𠮶女食客已经好有礼貌离开位去问下老板,想知𠮶餐转呢样可以吗。老板不用开闹吧,话做咩改我啲餐!大大声㖞。其实做茶餐厅都可以斯文回覆啫,又无讲要咬文嚼字。我怕到看清楚整个餐牌,个扒餐要选咩。一举手order又系老板见到,我怕大镬啦,结果佢叫男侍应跟,我都照被闹。两个字传承。小食客我讲晒餐号,、餐汤白汤、餐饮,都未讲埋要咩汁,个侍应就串我,眼神厉我,我问做咩事,佢就话要咩汁。(明显因为唔系跟佢习惯落单选项,要先讲汁后讲汤最后饮品)我哋啲香港可怜食客,只能低声下气说而家讲架啦。之后仲反问要咩汤,伏晒,一早讲白汤,(明显因为唔系跟佢习惯落单选项,要先讲汁后讲汤最后饮品)。明白openrice 机制未必同意,但服务要反映否则刘德华同古天乐都不用出黎广告一番。卫生:连枱底都有苍蝇,可见卫生一般般。对事不对人,服务是全餐厅的,老店客外劲排队,我都吃150蚊架,老店服务质素要改善,难难难......会否因
食物:啲扒餐又抵又好味,汁足肉质可以,汤也中上。
服务:劣
老板不用开闹吧,话做咩改我啲餐!大大声㖞。
其实做茶餐厅都可以斯文回覆啫,又无讲要咬文嚼字。
我哋啲香港可怜食客,只能低声下气说而家讲架啦。
卫生:连枱底都有苍蝇,可见卫生一般般。
对事不对人,服务是全餐厅的,老店客外劲排队,我都吃150蚊架,老店服务质素要改善,难难难......会否因我篇文不久变太和澳牛,出名左呢!