2023-02-21
首先一入门口一见到的格局环境就心知不妙,成个茶餐厅甘的格局,的位完全吾好坐,非常压迫。加左$138任食生蚝刺身碑酒,坐底第一件事梗系饮碑酒;第二自助装碑酒的胶杯有渍,加上饮品款式吾多。第三酙完碑酒紧系试吓的生蚝剌身,点知剌身摆盘卖相完全吾掂,睇见都冇食欲,刺身冇鲜味完全系吾知食紧咩,第一round叫左6只生蚝,食左一只就知吾掂,冇再食,仲话系即开生蚝,完全冇海水味,真系吾知系咩生蚝。第三试下的熟食;点知又系成pat屎甘,我地两个人食的碟就每样一两件用个骨碟上,吾讲以为食紧厨余。第四寿司饭系热,仲要成个鼻屎甘,真系怀疑个厨师系咪煮开中餐扮寿司师傅第五,海胆带子又系吾新鲜,-睇颜色就知,带子淋pat pat 包住的溶既海胆,带子冇带子味,海胆亦冇海胆味到最后我地两个人每様试左的就冇再食,真系食吾落,其一卖相摆盘完全似人地用的骨碟装的㕑余甘,其二味道真系垃圾。之后揾左所谓既经理𡃁仔反映,态度嚣张,我地食左半个钟就比钱埋单,真系食吾落。佢话的碑洒胶杯用洗碗机洗系会有渍,其实有乜理由胶杯会重用,好心啦,胶杯应该即弃,又吾系玻璃杯,衞生情况极度欠佳,大家自求多福。我既负评全部有根有据,有图有真相,
加左$138任食生蚝刺身碑酒,坐底第一件事梗系饮碑酒;
第二自助装碑酒的胶杯有渍,加上饮品款式吾多。
我既负评全部有根有据,有图有真相,真心希望大家吾好再中伏,
我系真金白银比钱食,埋单八百几,比钱买难受。真系连基本放题质数都冇,真系食吾落口,要反屋企食杯面。
今日真系食到成肚气,可以用垃圾嚟形容,大家千祈唔好再嘥钱去食,祝呢间嘢生意兴隆!