2008-09-08 41 浏览
四个人, 食左四送一汤 三碗白饭一坐上位, 只见有一张套餐的单张, 连menu都没有奉上打算问部长拎啦~点知问完一个又一个, 都无人拎比我地!最后一个男部长先施施然咁拎左一张单点叫送的黎仲继续hard sell佢地所谓好抵既套餐!我地觉得一d都唔抵, 佢就话好抵好抵, 试下啦!大大话话都讲左3-5次话唔arm我地食, 都唔听! 激死!叫茶叫左普洱+水仙, 点知只有普洱无水仙!!!佢地真系十下十下, 无心机做野! 我地入座既时候, 仲要系无乜人咖啦! 都唔多理我地!可能就系知道我地唔会叫佢地所讲既好抵套餐挂! 唉!!!问: 呢个海中宝系咩黎咖?答: 系汤黎咖...问: 我够知系汤黎咖啦~咁即系咩黎咖先?答: 有鸡有药材啰~问: (心想, 你真系当正我系lulu又文盲呀, 我识睇中文, 张纸上面写明左系汤啦!!!) 唔该呢个!(真系比佢激到bear一声, 正如我问佢咩系白切鸡一样, 你不如答我系鸡咖既!!!)d送其实ok, 不过就真系service差!最后送生果, 仲要送1个烂既桃驳梨比我地添!!!]所以我一毫子tips都无比!!!
四个人, 食左四送一汤 三碗白饭

一坐上位, 只见有一张套餐的单张, 连menu都没有奉上
打算问部长拎啦~点知问完一个又一个, 都无人拎比我地!
最后一个男部长先施施然咁拎左一张单点叫送的黎
仲继续hard sell佢地所谓好抵既套餐!
我地觉得一d都唔抵, 佢就话好抵好抵, 试下啦!
大大话话都讲左3-5次话唔arm我地食, 都唔听! 激死!
叫茶叫左普洱+水仙, 点知只有普洱无水仙!!!
可能就系知道我地唔会叫佢地所讲既好抵套餐挂! 唉!!!

问: 呢个海中宝系咩黎咖?
答: 系汤黎咖...
问: 我够知系汤黎咖啦~咁即系咩黎咖先?
答: 有鸡有药材啰~

d送其实ok, 不过就真系service差!
最后送生果, 仲要送1个烂既桃驳梨比我地添!!!]
所以我一毫子tips都无比!!!