2023-09-04
今晚食咗个A4和牛餐,有好多唔同野食,坐足120分钟食足120分钟😍我拣咗花雕醉鸡煲‼️够晒养生啦!原来佢系分开上,汤底还汤底,醉鸡还醉鸡,咁样就可以保持鸡系最嫩嘅状态食啦🤭主菜拣咗金汤酸菜鱼!都好大份呙,而且好多鱼😍入面都好多配料,香菜,个样都几辣㗎!鱼薄薄一片吸哂啲汤!不过相对其他佢就净系得一份,无得任食🤣唔紧要!仲有边炉😍有刺身食呀!好多种类,有三文鱼,鲍鱼,虾,帆立贝,油甘鱼,好多😍够哂食!好满足呀!!令我估唔到系佢有支装汽水,平时外面比较少见!支装汽水,特别多气,打边炉食好gur 爽呀!而且我见佢仲有自家制熊仔冷泡菜添呀🤭打边炉啱哂,可以消肥腻感🥰见到佢有个优惠系全条象拔蚌刺身先$300有找,唔贵!不过今日太饱,要下次再战🤣✌🏻