2019-07-27
📍旺角📍劲正‼️$28麻辣海螺🌶$20胡椒花甲海藻汤🐚前几日又想食辣嘢🌶所以就谂住试下呢间🤔Set Lunch定价唔算平,不过坐得舒服啲🙈每枱都会有一壶八宝茶🍵所以会收茶钱⚠️------------------------------要咗两个Set lunch 四川麻辣牛肉汤面+蜜桃冰茶$95💕同四川担担面+蜜桃冰茶$72🍹每个Set lunch都可以追加小食😍所以决定跟Set+$20胡椒花甲海藻汤同+$28麻辣海螺🐚------------------------------Menu都好细心,有🌶标示辣嘅程度😎辣度嚟讲四川担担面只有一个🌶唔食得辣嘅话可以叫呢个😎四川麻辣牛肉汤面就有三个🌶即管挑战下🤣真系好辣下🙈不过唔算好麻好香,我觉得一般啦😗------------------------------反而想赞下胡椒花甲海藻汤😍估唔到有咁大碗,我以为系面豉汤size🙈胡椒味好浓,好想饮多几碗😭麻辣海螺都好惹味🤤劲爽口‼️食到停唔到😭正到呢❤️😏😏------------------------------我觉得汤面比较普通,但小食系做得几出色😍如果夜晚嚟食小菜可能好啲🤔
每枱都会有一壶八宝茶🍵所以会收茶钱⚠️