Burger’s Friend Forever,BFF,门面就写住BFF,简约舒适带少少工业风,灯饰都好靓揾个位坐就可以去Cashier叫野食,有手套供应俾你食Burger,相当体贴餐牌当然主打汉堡,至尊汉堡、芝士汉堡、和牛汉堡、大啡菇汉堡等都有,款式都好多,沙律、小食、意粉都有供应,仲有少见既KETOGENIC既汉堡、曲奇、蛋糕餐牌啲相吸引到想快啲有得食丹麦蓝芝士汉堡,我系一个忠实既蓝芝士粉丝,蓝芝士出名重名,唔系人人钟意,但一钟意就会爱上第一次食蓝芝士既Burger,上枱已经超香芝士味,卖相好好丰富既感觉,即刻要食,估唔到既先系面包皮,脆身有芝麻香,夹住酱同肉食多一份口感酱炒洋葱都好有惊喜,又甜又香,一啖食晒,免治肉扒好味,配蓝芝士好正,好似会腻时有洋葱平衡下,相当好味份量好足,相当唔错既汉堡,够特别加钱做套餐,配洋葱圈,卖相已经超吸引香脆够味,正过薯条,真系正,仲有芥末蛋黄酱,即刻将洋葱圈升级,好正无得输既套餐,芝士忌廉焗菠菜大啡菇,卖相已经超正流晒口水一切开,大啡菇既汁流出好香鲜味,芝士两种口味,外面焦香,入面半溶加埋忌廉绝配所有材料都好夹,大啡菇香浓多汁好味,芝士忌廉味浓,菠
餐牌啲相吸引到想快啲有得食

第一次食蓝芝士既Burger,上枱已经超香芝士味,卖相好好
份量好足,相当唔错既汉堡,够特别

DANISH BLUE CHEESE BURGER COMBO 丹麦蓝芝士汉堡套餐

DANISH BLUE CHEESE BURGER 丹麦蓝芝士汉堡

加钱做套餐,配洋葱圈,卖相已经超吸引
无得输既套餐,芝士忌廉焗菠菜大啡菇,卖相已经超正流晒口水
所有材料都好夹,大啡菇香浓多汁好味,芝士忌廉味浓,菠菜滑而吸味,洋葱粒香甜好味
整体好夹好好味,钟意大啡菇既真系要食

洋葱圈

洋葱圈+芥末蛋黄酱

BAKED HUGE PORTOBELLO WITH SPINACH AND CHEESE    芝士忌廉焗菠菜大啡菇

芝士菠菜大啡菇

焗大啡菇

果然系Burger’s Friend,好多Burger选择,真心正
估唔到小食都咁正,大啡菇焗得好好味
又舒服又好味,好正既汉堡店
能够有咁多选择又做到足料好味道就系有实力

#黑松露和牛绝对系第二选择