2019-08-26 388 浏览
间餐厅系商场入边嘅open area!!入到去见到有好多位,但系啲枱好多都未有员工有时间收拾!星期六嘅下午,见到其他餐厅都系有好人排队等食,唯独呢一间冇人等心谂茶餐厅都应该不会太难吃!重点系餐厅入面的餐牌 ,入到来发现找不到门口看见的那个餐牌,入到黎要食下客好麻烦咁出返门口去睇返! 给人们的感觉是是餐厅管理好有问题🤨我见到其他客人都系行返去门口度叫餐。出边门口嘅餐牌有好多个餐牌叠起来,看起上来不太方便,导致有部份的价钱牌被遮住!因为我想食清淡D,叫咗个金银蛋苋菜,价钱牌系遮住咗,张单嚟到我先知道原来要$68! 差唔多啦出边小菜都系呢个价钱左右。之后个老板仲要同我讲已经好优惠,同我讲好抵食㗎有埋例汤,btw,个例汤味道十分淡!饮咗两啖就冇饮啦! 而金银蛋苋菜份量都算大,味道都算正常。一个人食唔晒! 呢个餐仲有跟白饭! 一开头入到来坐,佢帮我抹完张枱之后仲好湿,我要自己再用纸巾帮佢抹埋。
间餐厅系商场入边嘅open area!!

而金银蛋苋菜份量都算大,味道都算正常。
一个人食唔晒! 呢个餐仲有跟白饭!