2020-09-25 759 浏览
个入口对第一次去既人唔太易揾店舖装修光明简约,餐桌间距阔落,餐椅都好好坐,舒服😌凤爪排骨饭系成个煲仔咁上,其实好应该写系个餐牌度😙30几蚊边谂到有成煲饭,又略略带少少饭焦既,仲要排骨舖满面头🤩 咁大卖点唔写太可惜啦,比庙街啲煲仔饭专门店更足料🤭其实一个人一餐一煲饭咩都饱,但我唔知路咁仲嗌多左点心😅 个鲜虾菜苗饺好啱我口味😋 有完完整整3只虾仔之余,仲系我至爱既蒜味😍 个皮又唔厚😋最后要介绍既系佢极受欢迎,几乎每枱都嗌、外卖落单成日有(听到店员大嗌)、隔离枱埋单都要加份外带既墨西哥叉烧包❣️ 一上枱,奶味扑鼻👃🏻 咬落去唔系叉烧酱而系粒粒叉烧肉😋间舖标榜自设点心工房,相信都系,啲点心由外到内都好热,建议上枱后要叹一叹,再细细啖咁咬,唔好辣亲呀😏无加一,得$6位茶钱,咁足料又好食,好值得再三帮衬😁
个入口对第一次去既人唔太易揾
店舖装修光明简约,餐桌间距阔落,餐椅都好好坐,舒服😌
无加一,得$6位茶钱,咁足料又好食,好值得再三帮衬😁
凤爪排骨饭