2024-11-12
横浜家系町田商店🎌位于新蒲岗Airside,门面好靓好日系感觉,开放式厨房睇到师傅做拉面🍜除左主打既横浜推介外,仲有好多特式拉面好似斑马大蒜牛油拉面、辣大葱拉面等,仲有做日式炒饭、天妇罗丼咁,好吸引🤩必食之选🎌横浜终极MAX拉面🎌横滨拉面系Mix九州豚骨汤同东京酱油既特色口味,家系拉面可以加好多唔同配菜,试下汤头😳浓郁香醇唔痴口,好好味,配鹌鹑蛋都好特别,同拣左粗面,弹牙挂汤,加左野菜,同汤底都好夹👍🏻香菜鸡肉,肉质好嫩滑,拉面好朋友当然系生啤,爽🍻🎌鱼介豚骨沾面🎌,连同一个建议食法,鱼汤超浓,沾汤食面😋好味,汤浓配埋流心蛋同菠菜劲正❣️叉烧好腍加汤好味,食完面同配料,加高汤饮埋个浓厚汤底,完满🥰日式饺子,望落脆皮,⼀咬😮💨爆汁,馅料非常好味,系我食过最正既饺子之⼀🤤必食相当高质既拉面店✨拉面当然系最大招徕,价钱非常相宜,饭同小食更加系好抵食,想食下横浜拉面真系要黎🤞🏻