2024-06-06
之前系旺角食过qq球都已经觉得几正😝最近又见到出左新品 开心果拉丝扁牛角💚💚终于都系忍唔住系Fresh Fresh扫货🤭细心睇仲有劲多开心果既item🤩✨焦糖布甸麻薯朱古力蛋糕 $38今次最惊喜系呢款😳外面系焦糖布丁 入面仲有麻糬 仲要系流心😱 饼底系湿润既朱古力蛋糕 层次感十足 真系好满足🥰如果2个人庆生 唔想食太大个蛋糕 我觉得加个生日牌 呢个都会系一个好好既选择☺️✨开心果脆脆/D24榴连雪媚娘 $20/$25第雪媚娘我都几推荐! 虽然开心果味唔系好浓个种 但成个糯米皮包住大大件开心果蛋糕再加埋脆脆 先$20😱性价比好高💚✨超软熟糯米糍 $38/4 ($12/1)糯米糍都有好多口味 我就梗系拣左开心果💚另外有榛子脆脆同大甲芋泥脆脆 我最推荐既系榛子味😳其次系开心果~个皮好软熟 好足料又唔会太甜 层次丰富😋✨开心果拉丝扁牛角 $25呢个又好抵买既item🥹大块扁牛角卖$38 点解细少少既夹心扁牛角会系$25咁平?? 仲要有麻薯系入面😝出面好多扁牛角既朱古力酱都会整得好甜 呢个又唔会㖞 仲有好多开心果碎添!✨做到手抽筋手工曲奇 $128?曲奇色彩缤纷 仲有唔同形状 如果送比小朋友食一定
✨焦糖布甸麻薯朱古力蛋糕 $38
✨开心果脆脆/D24榴连雪媚娘 $20/$25
第
✨超软熟糯米糍 $38/4 ($12/1)
✨开心果拉丝扁牛角 $25
✨做到手抽筋手工曲奇 $128?
曲奇色彩缤纷 仲有唔同形状 如果送比小朋友食一定好开心! 食落又唔会好重牛油 又唔会好甜 价钱合理~
✨帝王蛋卷 $60
原来仲有礼盒装可以用黎送礼就啱哂😝蛋卷有宇治抹茶阿华田伯爵茶等等口味 我就拣左咖啡 蛋卷够松化 甜度啱啱好👍🏻
另外仲买左 石板街扁牛角可颂 大甲芋泥麻薯肉松包 芝麻麻薯波波 樽仔咖啡 都好好味🤭