餐厅: 車仔麵世家
资讯:

2018-11-20 1158 浏览
夜晚放工好想食车仔面~OPENRICE一揾就见到呢间啦~又咁岩近我所以就行去试下啦~~夜晚时间未够7点 成条街已经好静不过呢间面店都有4-5个人 算系咁啦~坐低先知原来系要行去叫野食同比钱先~ 好似食麦当劳咁~~不过无所谓啦~间店唔多人又静 我都冇咩问题!~$42 三𩠌面~ 包野饮 可以拣汽水或柠茶柠水冻热都唔洗加钱!不过好耐冇饮过枝装汽水 所以就叫了~~拣咗猪红 鱿鱼 鸡翼尖 再要麻辣酱首先系 - 麻辣酱好正! 好香~ 不过唔算好辣 但过口瘾就十分足够~~猪红就OK啦 不过不失 鸡翼尖就好细只 不过都入味 同埋都有4-5只 份量足鱿鱼就真系麻麻地.... 好硬 唔系爽脆𠮶只.. 下次会叫其他野了~另外仲有啲芽菜比你 唔错! 即刻健康咗一秒.. 哈$42有野饮既DINNER 唔要求咁多啦 不过都好满足~
夜晚放工好想食车仔面~
OPENRICE一揾就见到呢间啦~又咁岩近我
所以就行去试下啦~~
夜晚时间未够7点 成条街已经好静
不过呢间面店都有4-5个人 算系咁啦~
坐低先知原来系要行去叫野食同比钱先~ 好似食麦当劳咁~~
不过无所谓啦~间店唔多人又静 我都冇咩问题!~
不过好耐冇饮过枝装汽水 所以就叫了~~
拣咗猪红 鱿鱼 鸡翼尖 再要麻辣酱
另外仲有啲芽菜比你 唔错! 即刻健康咗一秒.. 哈
$42有野饮既DINNER 唔要求咁多啦 不过都好满足~
2018-11-15