2025-02-05
🔥围炉式既铁板烧料理,真系有个炭炉架系中环以外既高质铁板烧,叫左两个商务虎虾set, 合共食左五款海鲜… ☺️☺️😍😍见到啲隔离枱的鲍鱼仲郁紧,都几新鲜!有2个㕑师、2个waiters,都系小鲜肉💝💝而且有礼貌,服务周到!⭐️一开始食左个沙律同松叶蟹蒸蛋,真系有一丝丝同一旧旧既蟹肉🦀同埋滑捋捋嘅蒸蛋⭐️跟住就到稻草烤铿鱼,系呢到既Signature dish鲣鱼配黑醋酱,白色系豆乳酱,好清新呀👍⭐️北海道凡立贝,绿色的是枝豆蓉👍😁好特别! ⭐️清酒煮蚬+ 香草酱,仲加左啲木鱼碎煮同埋….. 爱 (师傅话㗎)🤣🤣💛⭐️大虾🍤好大只 而且煎得好靓 侧边有啲海苔 同埋虾头多膏😄😄⭐️鹅肝超大件,真系邪恶感十足又望到舔舔脷上面加左少少柠檬柚子盐,减咗啲油腻感🍋😌而下面系萍果煎香加焦糖系面,食落口有多重享受🍎⭐️最后既主食系以绿色蕂椒酱食豚肉+ 以白色柚子mousse 食蔬菜,另外有岩盬😃豚肉入味 煎得唔错而且食完豚肉仲有自家制红酒荞头解油腻⭐️黑松露樱花虾炒饭+面鼓汤⭐️⭐️另外我哋再嗌多咗个北海道南瓜马粪海胆多士🍑🧡🧡见到个卖相已经流晒口水😆脆卜卜嘅多士上面有金铂 海胆 南瓜蓉 😌😌大满足!🇯🇵呢到系日式食材&🇫🇷
鲣鱼配黑醋酱,白色系豆乳酱,好清新呀👍
⭐️北海道凡立贝,绿色的是枝豆蓉👍😁
⭐️大虾🍤好大只 而且煎得好靓
侧边有啲海苔 同埋虾头多膏😄😄
⭐️鹅肝超大件,真系邪恶感十足又望到舔舔脷
上面加左少少柠檬柚子盐,减咗啲油腻感🍋😌
而下面系萍果煎香加焦糖系面,食落口有多重享受🍎
而且食完豚肉仲有自家制红酒荞头解油腻
⭐️黑松露樱花虾炒饭+面鼓汤
⭐️⭐️另外我哋再嗌多咗个北海道南瓜马粪海胆多士🍑🧡🧡
见到个卖相已经流晒口水😆
脆卜卜嘅多士上面有金铂 海胆 南瓜蓉 😌😌大满足!
🇯🇵呢到系日式食材&🇫🇷法式摆盘,所以每个碟都好靓😃
酱汁自已调配,不加奶或cream,清新又健康
最后食埋开心果雪糕加开心果脆脆😄😀🌰