2024-08-30 1347 浏览
同朋友今日去左poke green食poke bowl🤤🤤 呢间餐厅系北角, 环境好舒服😍我叫左个高质鸡肉poke bowl🐣🐣份量好丰富, 鸡肉同豆腐好嫩滑🦀🦀蟹柳同玉子丝都好新鲜, 凯撒沙律酱唔会太腻🥗🥗紫菜丝, 木鱼丝同黑白芝麻都增加左层次感😍荞麦面好有咬口, 唔会太软, 系健康嘅选择!😋朋友叫左个hot bowl葱盐酱温泉蛋牛肋条丼❤️🩷牛肋条好香口, 唔会太干😋😋温泉蛋超香, 葱盐酱够入味, 配白饭好好食!😊我地仲加左$20转set🐟🐟有三文鱼豆腐海带味增汤🥒🥒前菜自家制腌制青瓜萝卜同饮品, 劲抵食!😁我饮左个牛油果香蕉奶昔🥑超浓郁, 牛油果同香蕉都好甜🍌唔会太腻, 非常解渴!😍朋友饮左个草莓奶昔🍓🍓佢话够香甜, 草莓味好浓, 好好饮!😊我地仲加配左个吉列炸虾🍤配蛋黄酱, 好香脆, 炸得好金黄💛💛蛋黄酱好滑, 好好味!😋总括黎讲, poke green系一间好值得去嘅餐厅, 食物好新鲜又健康💚💚💚份量好足而且价钱合理, 又坐得舒服 我同我朋友都好满意, 下次一定会再去!😊

荞麦面好有咬口, 唔会太软, 系健康嘅选择!😋
朋友叫左个hot bowl葱盐酱温泉蛋牛肋条丼❤️🩷
牛肋条好香口, 唔会太干😋😋
温泉蛋超香, 葱盐酱够入味, 配白饭好好食!😊

我地仲加左$20转set🐟🐟有三文鱼豆腐海带味增汤🥒🥒
前菜自家制腌制青瓜萝卜同饮品, 劲抵食!😁

我饮左个牛油果香蕉奶昔🥑
佢话够香甜, 草莓味好浓, 好好饮!😊

我地仲加配左个吉列炸虾🍤