👧🏻😋👅🍽✨北角出色韩式小店 样样都好食 ☺️-🇰🇷 地铺好方便, 地铁巴士站都好近! 铺位大座位好阔落🇰🇷 当晚都出好多外卖, 但堂食都免加一仲要热辣辣新鲜即食系冇得输🤤-🍗 韩滋乐双拼无骨炸鸡 $195💯炸鸡超级肉嫩juicy, 无骨啖啖肉, 皮脆但唔硬, 完全冇热气既感觉, 仲送几条年糕💯香蒜酱油唔会死咸, 除左面头干蒜片, 腌味都好香蒜味; 蜜糖牛油唔会太甜, 牛油香好rich-🍪烤牛肉煎饼 $73✨煎饼够干身又唔会太油, 本身唔太重味但都好突出蔬菜同牛肉鲜味, 点埋个海鲜酱油更好味-🍜炸酱面 $83💯洋葱炒到超级甜, 仲有大量肉碎, 每一条面都可以沾满炸酱好rich -🍝卡邦尼年糕 $83✨个汁比较稀但都好香浓, 除左经典卡邦尼配料仲落左肠仔, 菜同粉丝, 更有韩国风味-🍙蟹肉卷饭 $48💯如果系真蟹肉就未免太平, 我明知系蟹柳但都忍唔住叫左🤣 反正食韩式卷饭都系食腌菜🤣 唔会太咸好食!-🍹西梅汁 $15✨见隔篱枱叫咗罐忌廉沟鲜奶都系$15🤣 相比起呢杯果汁用大大个啤酒杯装真系良心价🫶🏻 又系唔会太甜好好饮
👧🏻😋👅🍽✨
北角出色韩式小店 样样都好食 ☺️
🇰🇷 地铺好方便, 地铁巴士站都好近! 铺位大座位好阔落
🍗
韩滋乐双拼无骨炸鸡 $195