2024-01-18 1344 浏览
🧑‍🏫性价比:🟢🟢🟢🟢⚫🧭美食体验:北角手工雪糕。开心果味好好食📸打咭体验:全店的雪糕都系自家制,甜品都系自己做的,而且有劲靓的打咭装修,未去过的真系要去下。可惜既系灯光要自备,不然只系用店入面的光,后期修图会好辛苦。由于铺头系地底,无自然光,今次的相都只能用佢店入面的灯黎调色,点调都系有啲古怪,想影得靓相始终要系要自备灯具。佢地仲有图书角,有唔要的书可以拎黎放系度比其他人睇。铺头会卖本地有机菜,算系做好多野。甜品好精致既,雪糕有劲多口味。🧑‍🍳服务:店员姐姐好好人咁介绍食物比我地。🍳食物搭配:开心果雪糕。佢地有个类似甜品SET咁既野,好值得食。如果唔知叫乜,可以参考一下其他人买的食物,见到边啲靓既,指住佢同店员讲要同一份就好。佢地个布丁都好正野饮方面就一般,我觉得可以留番啲钱食多杯雪糕
🧑‍🏫性价比:🟢🟢🟢🟢⚫
🧭美食体验:北角手工雪糕。开心果味好好食
甜品好精致既,雪糕有劲多口味。
🧑‍🍳服务:店员姐姐好好人咁介绍食物比我地。
野饮方面就一般,我觉得可以留番啲钱食多杯雪糕
  • 开心果雪糕加脆脆