2020-06-14 1697 浏览
呢间小店专做🇨🇭瑞士、🇮🇹意大利菜,而且仲有 secret menu dish: 威灵顿牛柳🤩,虽然食物选择唔多,但诚意十足!铺仔细细,不过装修感觉几高级。一来到食个沙律🥗开吓胃,食材新鲜。呢个带子蟹肉🦀香草🌱酱阔条面🍝啲带子又大粒又鲜嫩😋,阔条面都算唔错,蟹肉可以丰富啲就好啦👍香煎🦆鸭肝配🍄黑松露菌🇮🇹意大利饭:个煎鸭肝外脆内软,好香滑,而且配risotto一齐食唔觉漏。不过黑松露🍄味就唔算好突出,而且risotto比较软身😅。一早就预订咗menu上面无嘅🤩威灵顿牛柳🐂,book枱𠮶时佢会问你~ 佢个酥皮唔算太厚,而且好香好松化🤤,中层蘑菇🍄份量适中而且几香,牛柳🥩肉质嫩滑,😍肉味香浓👍,果然无令我哋失望🥰。Cinnamon Churros 炸得🔥香脆,不过😅份量就少咗啲⋯⋯呢个 Mango 🥭 Passion Fruit 🧀 Cheesecake 🍰 十分香甜,热情果味香浓,我个人唔系太食得酸都觉得👌。Creme Brûlée 🍮就一般般🤷🏻‍♂️,面头焦糖太薄🙈整体来讲系一间好舒服😌,有诚意嘅餐厅,而且唔系旺区,感觉好chill,🤑性价比亦好好!

一来到食个沙律🥗开吓胃,食材新鲜。

带子蟹肉香草酱阔条面

香煎鸭肝配黑松露菌意大利饭

威灵顿牛柳

Cinnamon  Churros

Mango  Passion  Fruit  Cheesecake

Creme  Brûlée

2020-05-28