2022-08-09 965 浏览
下午五点无咩人嘅时段,嗌左个梳乎厘、一杯宇治抹茶同一杯玫瑰柚子蜜梳打咁既野。饮品$48一杯,十分普通,同Neway啲fruit punch差唔多,宇治抹茶正正常常,不过有买一送一,当$24嗌左杯特饮。重点系个梳乎厘,餐牌下面细字remark要等20-25分钟。我地五点零八分入座,五点十分落单,个梳乎厘等左起码50分钟,中途催左两次。等左咁耐以为有咩咁把闭,黎到两旧野都系扁塌既,唔讲以为系pancake,一食落口仲要唔热既,只系有好微弱既余温,彷佛系整好左好耐,但系都要摊冻先拎出黎比你食咁。完全唔明点解下午无人既时段,全场只有三四台客,整个甜品可以等成粒钟,仲要系唔好食,黑人问号。总括而言真系十分普通,唔系坐得特别舒服,卖相亦无乜特别,认真想食野可以唔洗去,想打卡都可以揾过第二间食。

2022-08-09