餐厅: 181 FORTNUM & MASON
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-10-17 1809 浏览
呢间餐厅好适合庆祝纪念日食,用OpenRice个app订位, 写明系纪念日想要窗口位同埋甜品,餐厅都一一安排左🤩可能我地都比较早,book 左6:45,所以唔驶等就入到去,坐低后好快有人serve我地,我地柯打左两个前菜:Black pudding scotch egg, scallop with apple and cauliflower, 主菜点左Beef wellington, 甜品叫左个Flames. 个black pudding scotch egg 有惊喜,建议食时可以点sauce带出个层次🤤Beef Wellington 份量睇落去唔系好大,我觉得有啲overcook 唔够Juicy, 但配埋sauce食落都ok 要提一提呢间餐厅啲waiters 好忙但好helpful,点餐佢地会俾建议wine pairing,有某啲菜式都要喺客人前煮,但service 都仲系好好👍🏼整体来讲我都会推介一试🤗
整体来讲我都会推介一试🤗