餐厅: 千両 (又一城)
资讯:

2022-05-29 1033 浏览
话说寻日去Apple Store攞嘢,之后去咗对面店舖买咗特制手机壳。在等候兼未有得拎之际,我去咗千両度食嘢。我叫咗串烧牛舌、串烧鸡肾、特选寿司并盘(十件)、抹茶雪糕糯米糍。串烧牛舌同串烧鸡肾,两样好有炭烧味,点埋佢地嘅酱(柚子、海盐、靑辣椒混合而成)又出奇地夹特选寿司并盘,件件都好新鲜,点埋佢嘅生磨wasabi,好match😊至于个抹茶雪糕糯米糍,抹茶味好浓同好甘,食𠮶时都有d呢hea🤣🤣🤣。究竟系用匙羹食咗个抹茶雪糕先,之后再食糯米皮?定系将两边嘅糯米皮包住个雪糕,再用拮住黎食呢?

串烧牛舌、串烧鸡肾
特选寿司拼盘(10件)
雪糕糯米糍(抹茶)
2022-05-28
午餐
串烧牛舌、串烧鸡肾
特选寿司拼盘(10件)
雪糕糯米糍(抹茶)