2019-08-25
本身食完都已经有2个月 但最近终于有啲时间 我觉得我一定要分享我嘅经历俾大家订左枱又话无枱 9个人叫你坐张6人枱地方又污糟餐具劲多油 洗极都洗吾去 大排档都预左系咁 都算嘞服务员全部都沟通唔到 听唔明我讲咩都唔紧要 落单等超耐 叫个个都叫我等阵 一系就话唔识落单 原来最后要等老板娘先可以落单 净系等落单都等左15分钟食物份量超级离谱 300蚊份牛肋肉 碟好大 仲有条骨做装饰 睇落以为食紧fusion菜 不过又少又冻 酸菜鱼啲鱼无味同霉嘅 份量一样少40蚊一杯冻柠茶系大杯嘅 但完全无茶味其他𩠌都不值一提最后真系要提提 老板娘喺我地差不多食完𠮶时好贴心咁问我地今晚啲菜点 我地就话份量少得好夸张同味道好麻麻 老板娘一听我地劣评 就话: 系咩 我同佢地讲声!拧转背就走 当然无再返唻 如果净系谂住做个样比人睇就不如吾好做啦 都吾系正视同解决问题肯定吾会再有第二次!
订左枱又话无枱 9个人叫你坐张6人枱
酸菜鱼啲鱼无味同霉嘅 份量一样少
40蚊一杯冻柠茶系大杯嘅 但完全无茶味
其他𩠌都不值一提
肯定吾会再有第二次!