2023-05-06 76 浏览
今次买左优惠订购平台$398二人咩两小时海鲜片皮鸭放题 另外现场加收$59加一及服务费 姐系每人$258 咁既价钱食一个正常既边炉放题系无问题既💁🏻‍♀️去到间餐厅环境差到不得了 所有openrice上面comment既图都系借!位!影!我个人认为分分钟冬菇亭大排档仲好过佢 寻晚隔离一半比人包场 嘈到拆天 其实上到去都唔开胃…🤮好啦坐低开埋茶 问个侍应使唔使落单叫嘢食 佢话唔使 出面有自助嘢食 其他咩片皮鸭蒸鱼海皇泡饭同龙虾会自己上 Okay咁我乖乖地等啦🫠出去睇所谓自助攞嘢食个part得系炸物(cheap到爆个d 例如芋茸丝卷入面既‘芋茸’只系系一pat糯米装既紫色色素香精混合物🤢)有d菜啊猪手啊炒面啊酸菜鱼啊 全部用gas炉热住 咸菜猪肚汤都热到就干晒水 行埋去闻到㶶味 原来系炒面㶶晒 成盘唔食得😐坐左一阵 送上一人一份咩蛋白燕窝羹 普通生粉羹啦 无咩投诉 然后上一人半边龙虾 个样唔差 真系澳洲龙虾有蒜蓉系上面 心情谂住变好…难啦 一食入口 口感新鲜 但系咩鲜味甜味都无 我即刻黑人问号❓唔系挂😦😦餐厅唔会用水洽龙虾挂…终于系下一道一台得一碗既海皇泡饭得到解答:餐厅白洽所有龙虾 然后将

坐左一阵 送上一人一份咩蛋白燕窝羹 普通生粉羹啦 无咩投诉 然后上一人半边龙虾 个样唔差 真系澳洲龙虾有蒜蓉系上面 心情谂住变好…难啦 一食入口 口感新鲜 但系咩鲜味甜味都无 我即刻黑人问号❓唔系挂😦😦餐厅唔会用水洽龙虾挂…终于系下一道一台得一碗既海皇泡饭得到解答:餐厅白洽所有龙虾 然后将‘龙虾水’煮海皇泡饭😐👍🏻所以个海皇泡饭叫做成晚最好食既嘢 但系留意返 一台得一细碗 之后摆系自助台个大煲海皇泡饭既汤底已经变返味精汤🤮

然后上左豉椒蒸鱼 ok普通嘢 侍应话任食阵间会再出 跟著终于到片皮鸭!竟然!系侍应攞一碟我估有40块鸭肉鸭皮出黎叫我地排队攞 d鸭肉鸭皮甩皮甩骨 肉多过皮 又韧又唔好食 真心攞一次之后无攞过 啊应该咁讲 其实片皮鸭净系出过两次 两个钟入面净系出两次!咁叫咩放题啊??之后鱼都无条 问侍应其实仲有咩上 佢地话厨房做唔切 同埋要咩同佢地讲 我真系火都黎埋 喂唔系话唔使落单d嘢食自己上咩??究竟发生什么事啊🤯🤬🤬

成晚都唔知食左d咩落肚 侍应终于又搬一笼奶黄包出黎 大家涌去自助台攞(应该大家都无食d咩)一笼得二十只都无 真系排第四五都唔会有得剩 奶黄包入面又系一pat糯米状既黄色物 真系差过自己系惠康买…🫠🫠🫠

btw 成晚好多同我地一样中伏既可怜顾客 我望住佢地一出lift个中伏样真系好同情 间餐厅夸张到餐厅已经坐满 根本无位安排比客 咁做咩接受booking呢??有对情侣仲惨 等足10分钟 最后竟然系后楼梯个边开张台比佢地坐啊阴功…原本第一轮6:30pm入 两个钟都8:30pm 餐厅好唔好意思比人book 7pm d时间啊…⛔️

不过咁讲啦 开黎间餐厅既人真系小心地滑⚠️中伏中到一个点 我咁辛苦写足1000字系唔希望再有其他人中伏 叫做积下福啦 你唔信系要去试我都无办法 就系咁 讲完

2023-05-05
外卖自取