2024-06-03 37 浏览
有睇过千与千寻嘅大家,一定会认识无脸男😶最近我发现尖沙咀有一间性价比高嘅居酒屋⛩️一入门口已经见到好靓嘅千与千寻布置,仲有大大只无脸男俾大家打卡 📸 半自助式放题,一个价钱可以任食即做手握寿司、日本A4和牛、北海道豚肉、广岛蚝寿喜烧、日本温泉蛋紫菜饭、稻庭乌冬,仲有 野菜盘添!任食嘅食材一啲都唔啱㗎!A4和牛净系睇相都见到油脂分布超靓,入口即溶🤤我哋一坐低嘅时候,即刻点咗新鲜时令刺身,每件都好厚同肥美,入口仲食到鱼嘅油脂添!而串烧都系即叫即烧,超过20款选择,每位都可以叫五款😋想追加多啲嘅话喺指定时段入座仲可以半价加购串烧😉本身仲有甜品㗎!可惜我哋食得太饱唔记得咗叫🤣下次一定要set alarm记住🥹