2023-09-16 699 浏览
本身约咗friend去尖沙咀食饭,点知一出公司门口落狗屎,等咗成大半个钟,到佢办完事之后,决定改地点,费事大家等,于是乎千里迢迢搭车去荃湾会合!叫我谂食乜嘢上网search最吸引到我就系素年,虽然我都有啲犹豫,可以食斋唔系好啱我朋友!就勉为其难试一次啦,原来呢个位都几格摄同埋好复杂🥶不过有好多人嚟㖞我哋分别叫咗一个肉酱意粉,同一个burger!肉酱意粉,简直系冇谂过佢系用仿真肉,意粉质地又好好👍🏻不过个burger就有啲分别啦,始终做唔到食紧burger嘅口感。个面包都系一样,好明显系麦包,比较粗嚡!佢有配埋炸番薯条,呢个反而几好味!嘢饮我个杯系黑芝麻燕麦奶,另外一杯就系话梅Espresso ToNick。两杯都好饮嘅。唔知我朋友仲会唔会再嚟食呢?其实红磡都有一间近近地😜

唔知我朋友仲会唔会再嚟食呢?其实红磡都有一间近近地😜
黑芝麻燕麦奶