2013-11-14
朋友话想近近地系沙田食个半buffet, 加上见到可以系openrice dl佢既8折coupon, 咁就book左呢度, 本身安排左我地坐系好入既厅, 果度离buffet bar好远, 同埋静到有d唔自然, 所以就要求搬番出去, 坐近个bar~ 我地3个女仔叫左三文鱼扒、杂牛扒同意粉既main~ 佢既三文鱼扒唔老, 煎得岩岩好; 杂牛扒就好特别, 佢既味道系牛同猪既混合咁, 但我其中一个朋友就唔太钟意佢呢个fushion lu~跟住佢既buffet bar都算过得去~ 有parma ham (不过蜜瓜refill得好慢...), 有唔同既cheese, 有基本既沙律、冷盘、甜品, 佢雪糕仲系haagen dazs添~! 味道既话就一般般啦, 不过不失~~总括黎讲食物质数尚算ok, 至于环境真系好好, 好岩我地3个girls talk~
题外话/补充资料:
本身朋友谂住print佢既8折优惠券, 但佢个page唔知咩事, 点print都print唔到 (因为佢要hard copy), 入座后就同餐厅既人讲, 佢地就好有礼貌咁叫我地show番个screen cap俾佢睇, 之后就俾番个discount我地喇! 呢d先系service嘛~ 哈!