2024-01-15 1842 浏览
食呢个餐,我谂做会员真系有啲惯性嘅消费,食完呢餐我谂会比较耐先再返嚟。之前都有同人再嚟,有叫点心同埋一个套餐。啲点心哗哗哗就上晒嚟,但系𠮶个套餐逐个𩠌都等好耐,但系有时谂吓耐冇嚟又再嚟番,今次印象加深,下次耐啲先黎😂次次一个人都会俾人安排喺呢个位,走廊位旁边嘅侍应成日行嚟行去嘈到死。黑椒同埋盐嘅腰果,好味系好味,但系唔敢食太多。啲点心好一般,记得开头帮衬嘅时候觉得佢点心高质,所以之后先有滤镜成日间唔中返嚟。佢嘅质素就系存在于套餐嘅点心,如果你散叫嘅话质素会好好多同埋大粒啲呢个先过分,好似罐头捞咗少少蟹肉,劲浆口,完全冇鲜味。真系好似直接倒罐忌廉粟米罐头出嚟咁,所以呢个净系食一半。呢个就好似平价酒楼婚宴食到嘅菜式食完个虾等咗差唔多四个字我出声追,佢1分钟就上(吹唔吹到好,佢需要成20分钟先上另一样🙃)。咁样我觉得几back feeling。呢样质素好返,但系个心都已经唔开心普通一碟菜呢个甜品高质,冇我唔钟意食甜嘢都忍唔住食多几啖。但系整体食完呢一餐系唔饱嘅,返去再买个凤爪蒸排骨饭🙃可能食晒佢成个粟米蟹肉羹同埋个甜品会饱,但系真系冇乜兴趣。同埋呢一餐都冇咩主食。佢设计菜单嘅时候唔会有人整体

黑椒同埋盐嘅腰果,好味系好味,但系唔敢食太多。

呢个就好似平价酒楼婚宴食到嘅菜式

呢样质素好返,但系个心都已经唔开心

普通一碟菜

呢个甜品高质,冇我唔钟意食甜嘢都忍唔住食多几啖。
但系整体食完呢一餐系唔饱嘅,返去再买个凤爪蒸排骨饭🙃
可能食晒佢成个粟米蟹肉羹同埋个甜品会饱,但系真系冇乜兴趣。同埋呢一餐都冇咩主食。佢设计菜单嘅时候唔会有人整体感受一次嘅咩?