4个月内食咗3间放题🥹🥹真系肥死🫠🥹 之前两次都系食晚市,今次食lunch平啲🤫🤫🍣🍱 三小时午市放题 $209原来佢午市放题可以食足3个钟😳😳不得了!一定够时间慢慢食🤩😋第一轮一定系食鱼生先🤣刺身质素几唔错👍🏻今次差唔多样样都有试,最好食系油甘鱼同埋珍宝赤虾🦐,但其他都是好新鲜的!同埋因为见到之前好多人都有食加钱食海胆带子,所以都试了🫢🫢🫢真系好好食😭一啖一旧,成口都系带子海胆,好鲜甜好满足😌之后到熟食炸物🍢🥟试咗好多嘢都冇伏,特别推荐 🌟甘叶香蒜炒墨鱼边🌟有啲惊喜,好爽口又惹味👍🏻👍🏻👍🏻炸物有我最钟意嘅芝士年糕同埋榴梿炸蛋🥹有齐依两样就心满意足了!!! 最搅笑系榴梿炸蛋我order咗2粒,佢比咗5粒我🤣🤣可能惊我唔够食,当然啦我都是清晒的🤣😋😋😋💡💡除咗放题之外,原来佢午市都有紧Lunch Set,我见到有唔同刺身丼🍱、原条鳗鱼饭、酸菜鱼片饭等等。价钱都系60 70蚊,系铜锣湾嚟讲都几抵食👍🏻

🍣🍱 三小时午市放题 $209